Faciliteter

Alla rum har sköna sängar, luftiga täcken, badrum, gratis wifi och TV. Den uppskattade frukosten kan du njuta av i den ljusa matsalen eller på den grönskande innergården. Vi har hyrcyklar på hotellet och hjälper er gärna med att boka hyrbil. Har du egen bil finns det några parkeringsplatser på gården och fler i närheten av hotellet.

TV

SATELLITE

Frukost

INKLUDERAT

Cykel

UTHYRES

WiFi

INKLUDERAT

RUM

Faciliteter

Rökfritt hotell

Alla rum är givetvis rökfria sedan många år tillbaka. Vill du röka kan du göra det på hotellets parkering.

LÄS MER

Badrum

Varje rum har ett eget badrum med hårtork och sköna handdukar. Här kan du koppla av och njuta av en härlig dusch innan frukosten serveras.

LÄS MER

Tvätt-service

Vi lämnar dina kläder till kemtvätt och du får tillbaka dem samma dag om du lämnar de innan 09:00 vardagar. Behöver du stryka favoritblusen eller skjortan finns det alltid strykjärn i receptionen.

LÄS MER

Parkering

Det finns några parkeringsplatser på gården som du kan hyra för 150 sek per dygn, och gott om platser strax utanför hotellet.

LÄS MER

Hyrbil

Med bil är det enkelt upptäcka att Gotlands smultronställen, från Fårös raukar i norr till Sudrets strandpärlor i söder. Vi hjälper er gärna med att boka hyrbil.

LÄS MER

Hyrcykel

Hos oss kan du hyra en cykel från 150 kronor om dagen och göra utflykter till sevärdheter som Högklint, Snäck, Krusmyntagården och Lummelundagrottorna.

LÄS MER

Långsträckta sandstränder, naturliga klapperstensstränder och exotiska kalkbrott. Välkommen till ön som bjuder på 80 mil stränder, oförglömliga bad och fantastiska solnedgångar.

15

STRÄNDER

100

KALKBROTT

47

KONSERTER

10

RESTAURANGER