VÄXELN ÄR ÖPPEN 08:00 - 17:00

+ 46498203300

Adress :

Adelsgatan 11

Stad :

Visby - SE

Incheckning :

15:00

Telefon :

46 498203300

Epost :

info@villaborgen.se

Utcheckning :

11:00

Vanliga frågor

Vi svarar gärna på dina frågor och du är alltid välkommen att kontakta oss. Här har vi samlat de vanligaste frågorna så att du kan få svar så snabbt som möjligt.

Hur betalar jag online för en bokning?

Du betalar med konto/kreditkort genom vår egen hemsida och vår bokningsformulär som du hittar under ``Boka rum`` knappen. Vi hanterar dina kortuppgifter enligt GDPR.

Har ni någon åldersgräns?

På hotellet finns en 18-årsgräns (för resenärer utan föräldrar / vårdnadshavare), ID-kontroller görs på alla boende vid incheckning. Anläggningen förutsätter att alla gäster är i gott skick och att en trevlig och lugn miljö upprätthålls. Under vecka 29 kan gäster i åldrarna 18-35 betala en deposition på 1500: - vid incheckningen, som kommer att returneras om inga olyckor inträffar innan avresan.

Är hotellet handikappanpassat?

Tyvärr är hotellet inte handikappvänligt än. Vi har dock några rum med en ingång direkt från gården som fungerar för gäster med lättare rörlighet. Vi hoppas att anpassa hotellet inom en snar framtid.

Kan jag checka in på natten?

När receptionen är obemannad tillämpar vi självständig incheckning. Har du inte checkat in under dagen skickar vi instruktioner till dig per mail och sms. Vi lägger ut din nyckel och du får en kod.

Finns det någon parkering i närheten av hotellet?

Vi har cirka tio parkeringsplatser på baksidan av hotellet som du kan boka för 150 kr per dag, 199 kr under sommaren. För att komma till parkeringsplatsen går du 150 meter till gågatan Adelsgatan att svänga precis framför hotellet till vår rymliga parkering. Som gäst har du tillstånd att köra bil innanför ringmuren.

Skriv direkt till oss

    Namn :


    Epost :


    Meddelande :