Välkommen
till ett litet
hotell mitt i
världsarvstaden

De flesta av våra besökare är stamgäster. De återkommer gång på gång, år efter år. Oavsett om de är här för att semestra eller i tjänsten. Vi har valt att behålla den familjära och personliga atmosfären som funnits här sedan hotellet öppnade sina portar.

Givetvis är det mycket som har förändrat sedan dess, men den mysiga och avslappnade känslan sitter fortfarande i väggarna. De vitmålade rummen med sköna sängar, fräscha badrum, mjuka textiler och vägg-tv har det mesta du kan önska dig. Är det något du saknar får du hjälp av vår kunniga personal.

I den ljusa matsalen som vetter mot Adelsgatan serveras Visbys nyttigaste och godaste frukost baserad på närproducerade varor – komponerad för alla smaker. Oavsett om du uppskattar charkuterier och ostar, är vegan eller önskar en frukost med laktos- och glutenfria produkter.

Våra erfarna medarbetare kan Gotland på sina fem fingrar och hjälper dig med allt från att boka evenemang, beställa bord på favoritkrogen och ge dig de bästa tipsen till öns sevärdheter och smultronställen.

MÖTESPLATSEN

Frukost och fika

SECRET GARDEN

Alltid öppen när vädret tillåter

HOTELLRUM

Vackra enkla rum

Drömmarnas ö

80

MIL STRÄNDER

16

WHITE GUIDE RESTAURANGER

92

MEDELTIDA KYRKOR

3400

METER RINGMUR